• Header-Drukwerk-tekst

Kantoorruimte te huur

Representatief en moderne kantoorruimte in bedrijfsverzamelgebouw ‘Communicatie Centraal’

Op goede locatie op industrieterrein 'Nieuw Schaik' gelegen. De kantoorruimte ligt zeer centraal in Nederland op circa 30 minuten afstand van steden als Utrecht, ’s-Hertogenbosch, Breda en Rotterdam.

In het gebouw bieden wij in totaal circa 144 m² kantoorruimte aan. De ruimtes zijn verdeeld in drie units, welke individueel te huur zijn, van respectivelijk 29 m² en 35 m²op de eerste verdieping. Tussen de kantoorruimte is een vergaderruimte gesitueerd welke gezamenlijk te gebruiken is. Tevens is op deze verdieping een kantine en toilet aanwezig. Op de tweede verdieping is de derde unit gesitueerd van circa 80 m². De ruimtes zijn zowel gezamenlijk als individueel te huur met gunstige, complete huurvoorwaarden met flexibele huurcontracten.

De units zijn voorzien van verwarming middels ruimteregeling, airconditioning en verschillende data punten. Het geheel is voorzien van systeemplafonds en gestoffeerd met tapijt. Het geheel is compleet luxe en modern afgewerkt en is absoluut 'turn-key' te noemen.

De kantoren zijn zowel bereikbaar via de hoofdentree van het gebouw aan de voorzijde, als via een directe toegang aan de zijkant van het gebouw. De hoofdentree beschikt over een receptie. Van deze receptiefunctie kan door nieuwe huurders (in overleg) eveneens gebruikt worden, voor o.a. ontvangst van klanten en goederen.

De te verhuren units liggen aan de achterzijde van het complex. Op de eerste verdieping is een gezamenlijke gang met wachtruimte en toilet; de kantine is eveneens voor gezamenlijk gebruik en compleet ingericht met een keukenblok voorzien van een vaatwasser, een koelkast en een vriezer en daarnaast nog een tweede toiletruimte; tussen de twee te verhuren units ligt de gezamenlijke vergaderruimte met beamer.

Parkeergelegenheid: aan de voor- en zijkant van het pand zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

De huurprijs per unit bedraagt:

Unit 1 (circa 35 m², eerste verdieping): € 500,- per maand excl. BTW
Unit 2 (circa 80 m², tweede verdieping): € 800,- per maand excl. BTW
Unit 3 (circa 72 m²): € 795,- per maand excl. BTW

De huur is inclusief gas, water, licht en schoonmaak van de ruimtes. Internet, telefonie en eventuele receptiewerkzaamheden worden nadere afspraken voor gemaakt.

Huurperiode: in overleg, minimaal 1 jaar.

Ligging: Leerdam, met circa 21.000 inwoners, ligt op de grens van Zuid-Holland en Gelderland in het gebied ‘Vijfheerenlanden’ aan het riviertje de Linge. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Voorts liggen in de nabijheid middelgrote plaatsen als Gorinchem, Geldermalsen, Tiel en Culemborg.

De stad heeft een rijke geschiedenis, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de stadswallen aan de Zuidwal en het Oude Raadhuis. Met de vestiging van de eerste glasblazerij in 1765 werd een onuitwisbaar stempel op Leerdam gedrukt. Tot op heden staat Leerdam internationaal als Glasstad bekend.

 

Pagina niet gevonden

Helaas, de pagina die probeerde te bezoeken bestaat niet (meer).

Gebruik de zoekfunctie rechtsboven, of neem even contact met ons op.

Contact

Leerdamdruk
Nijverheidstraat 12a
4143 HM Leerdam
Postbus 39
4140 AA Leerdam
T: 0345 – 612 200
F: 0345 – 613 464
E: info@leerdamdruk.nl

Familiedrukwerk

We hebben een breed assortiment aan familiedrukwerk. Denk hierbij aan: geboortekaartjes, verlovingskaarten, trouwkaarten, jubileumkaarten, uitnodigingskaarten, rouwkaarten, dankkaarten of ander familiedrukwerk. Natuurlijk bent u hiervoor ook bij ons aan het juiste adres. Flexibiliteit, een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en een snelle levertijd, zijn de kenmerken waarmee we ons onderscheiden.

U bent van harte welkom in onze drukkerij waar u de boeken zelf kunt inzien. Uiteraard kunt u ook enkele van de modellenboeken lenen, om deze thuis op uw gemak door te bladeren. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie kaarten van Woezel en Pip, Dikkie Dik, Belarto, Intercard, Mercard, Diginio, alaCarte, Familycards, A cards en Cartotake. De enveloppen kunt u natuurlijk vooraf ontvangen, zodat u deze alvast kunt adresseren. Uiteraard kunnen wij ook uw eigen ontwerp volledig naar wens maken. Wilt u meer weten, bel of e-mail ons gerust!

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 07.30-17.00 uur.